Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2014

Φαντάσου..!!!



Φαντάσου, ότι όλοι οι άνθρωποι είναι φωτεινά όντα – αιώνιες αγγελικές συνειδητότητες, που είναι σε προσωρινά σώματα για να μάθουν να εκφράσουν την ανώτερη φύση τους, εδώ στην υλική διάσταση.

Φαντάσου, ότι όλοι όσοι έχουν εξουσία – πολιτική, οικονομική, θρησκευτική ή κοινωνική – είναι εδώ για να μάθουν να λειτουργούν με ανιδιοτέλεια και τιμιότητα και να υπηρετούν αποκλειστικά το καλό του σύνολου – χωρίς καμία προσωπική ανάγκη.

Φαντάσου, ότι όσοι είναι άρρωστοι είναι εδώ να συνειδητοποιήσουν την  απόλυτη υγεία, αρμονία και δύναμη που υπάρχει μέσα τους και να αφήσουν αυτή την ενέργεια της υγείας και ζωντάνιας να γεμίσει το σώμα και τη ζωή τους.



Φαντάσου, ότι όλοι όσοι είναι φοβισμένοι ή δυστυχισμένοι είναι φωτεινά όντα εδώ για να ανακαλύψουν την αξία, ασφάλεια, ελευθερία που υπάρχει μέσα τους και τα πλημμυρίζουν με χαρά και αγάπη, γιορτάζοντας την αληθινή τους πανέμορφη φύση.

Φαντάσου, ότι όλοι που έχουν στραφεί στο έγκλημα, στη  βία ή στο μίσος προς τον συνάνθρωπο, είναι πανέμορφα ειρηνικά φωτεινά όντα εδώ να θεραπευτούν από την ψευδαίσθηση  της ξεχωριστότητας και να βιώσουν ενότητα με τον συνάνθρωπο τους ώστε να συμπεριφέρονται για το καλό όλων.

Φαντάσου, ότι όσοι είναι εξαρτημένοι στα ναρκωτικά και άλλες ουσίες είναι ευαίσθητες αγγελικές ψυχές εδώ για να απελευθερωθούν από την απογοήτευση και το φόβο και να βρουν την δύναμη και την πληρότητα μέσα τους ώστε να εκφράζουν την αλήθεια και τη δημιουργικότητα τους.



Φαντάσου, ότι όλοι όσοι έχουν οικονομικές δυσκολίες είναι εδώ να ανακαλύψουν την απεριόριστη εσωτερική τους ικανότητα σαν ψυχές να δημιουργήσουν την ευημερία που αξίζουν και που είναι ο προορισμός τους.

Φαντάσου, ότι δεν υπάρχουν δύο συνειδητότητες και ότι είμαστε όλοι εκφράσεις μίας συνειδητότητας και ότι είμαστε μία οικογένεια με μία πηγή ύπαρξης.

Φαντάσου, ότι όλοι χωρίς εξαίρεση είναι τα αδέλφια σου, οι άρρωστοι, οι δυστυχισμένοι, οι φοβισμένοι, οι άποροι, οι φυλακισμένοι. οι πλούσιοι, οι αδύναμοι, οι δυνατοί, οι ηθικοί, οι ανήθικοι, η εξουσία, οι εγκληματίες, η αστυνομία, οι βουλευτές, οι παπάδες, οι μετανάστες, οι ρατσιστές, οι εξαρτημένοι, οι καλοί, οι «κακοί», οι μαύροι, οι λευκοί, οι κίτρινοι, οι Χριστιανοί, οι Μουσουλμάνοι, οι Εβραίοι και όλοι οι οπαδοί του κάθε κόμματος και βέβαια τα αδέλφια μας τα ζώα και όλα τα άλλα όντα.



Όταν καλλιεργούμε ξεχωριστότητα με το να φοβόμαστε, να νιώθουμε αποξένωση,  να κρίνουμε, να απορρίπτουμε, να καταδικάζουμε, να βρίζουμε, να μισούμε, και να πιστεύουμε ότι οι άλλοι είναι υπεύθυνοι για την δική μας πραγματικότητα, είμαστε μέρος του προβλήματος και δεν θα λυθεί ποτέ. Απλώς, θα αναγκαστούμε να βιώσουμε την πραγματικότητα των άλλων που κρίνουμε μέχρι να τους κατανοήσουμε και να τους βλέπουμε σαν φωτεινά όντα, που παίζουν το ρόλο τους για να μάθουν και για να μάθουμε.

Είμαστε όλοι απόγονοι της ίδιας πηγής.

Είμαστε εδώ να μάθουμε κατανόηση, αποδοχή, συγχώρεση, ενότητα, αλληλεγγύη και αγάπη.

Μόνο τότε θα λυθούν τα προβλήματα μας.

Φαντάσου το και θα βοηθήσεις να γίνει. Θα γίνεις μέρος της λύσης.


Πηγή: armonikizoi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου